Egy hónap

Updated: Dec 25, 2018


2017. november 10.


1 hónap ➡ 4 hétvége ➡ 3 verseny ➡ 1 arany ➡ egy VB döntő ➡ 1 ezüst


Az október hónap a versenyek jegyében telt. Rengeteg munka, készülés és edzés van egy-egy verseny mögött. Hihetetlenül hálás és boldog vagyok, hogy színpadra léphettem Mallorcán a Pole Theatre versenysorozat döntőjében és hogy, mindemellett az aerobik versenyeken is dobogóra állhattunk a csapattal.

A végeredményt rengeteg minden befolyásolja a versenyek során, legyen szó aerobikról, rúdtáncról vagy bármilyen más sportágról. 

Nem mindegy hogy az ember milyen felkészülést tudhat maga mögött, milyen lelkiállapotban van a színpadra lépéskor, hogy érzi magát a színpadon, vagy hogy épp milyenek a körülmények. És akkor a pontozásos sportágaknál ott van az is hogy nem mindegy hogy milyen sorrendben indulnak a versenyzők, hogy épp ki után kell színpadra lépnie az embernek , hogy milyen kedve van a zsűrinek épp, rá vannak-e hangolódva az adott előadás témájára és még sorolhatnám... Szerintem két ugyanolyan gyakorlat esetén sem biztos hogy egyeznének a kapott pontszámok. Persze ilyenkor a zsűrinek is hihetetlenül nehéz dolga van, folyamatosan figyelni minden hibára és tényezőre...

Számomra mindig az a legfontosabb hogy elégedetten jöjjek le a színpadról, hogy amit tudtam, akartam, azt megcsináltam a lehető legjobbat hoztam ki magamból. Ez pár kisebb hibát leszámítva sikerült a World Theatre versenyen, hihetetlen élmény volt ott lenni, ilyen zsűri előtt színpadon állni, és a többi versenyzőt élőben nézni. *-* A többi meg már csak hab a tortán ;)

1 view