"Szavakkal kifejezni nem lehet, hogy mit nyújtott számomra a versenyre készülés időszaka és maga a verseny.

 

Egy olyan úton vezetett végig Detti, mellyel nemcsak a versenyzői életmódba nyertem bepillantást, hanem önmagam felfedezését, határaim tágításának megismerését is lehetővé tette.

Emlékszem, ahogyan az első edzések alkalmával még elkerekedett a szemem, amikor Detti sorra pakolta be a számomra akkor még lehetetlennek tűnő gyakorlatokat a koreográfiába. Detti végig hitt bennem, jelszava pedig: menni fog csak én is kötelezzem el magam-e mellett. Döntöttem és tényleg egy csoda lett a végeredmény! Akárhányszor nézem végig a videót, még mindig ez az érzés fog el. Detti versenyzői rutinjának és támogatásának köszönhetően mindez sikerült is. A színpadra lépés egy megvalósult álom volt számomra. Ott már határtalanul könnyednek éreztem mindent és nagyon élveztem minden egyes pillanatát. A 2. helyezett eredményem pedig óriási meglepetés volt.

 

Köszönöm Dettinek a minden szempontból profi és lelkiismeretes felkészítést, hiszen nem csak a koreográfiát és a testi-szellemi felkészülésemet segítette, hanem számos olyan lelki támogatást kaptam tőle, melyek nélkülözhetetlenek a színpad és a verseny világában." Szilvi- (2019 Pole Artistic Hungary, amatőr kategóriájának 2. helyezettje